Pages

torsdag 20. mai 2010

T-skjorte til storebror og svar på utfordring

Har sydd en t-skjorte i skateboard-stoff fra CeTho design. Mønsteret er fra Ottobre i str 122. Jeg ble utfordret av Krokkofin til å si litt mer om meg selv, så her kommer litt nyttig og unyttig informasjon:
  • Jeg bor i en leilighet i Oslo sammen med samboer og to barn (lillesøster på snart 2 og storebror på 4 1/2).
  • Jeg har ikke et eget syrom og må derfor flytte symaskiner inn på kjøkkenet og tilbake til oppbevaringsplass hver gang jeg syr.... puh!
  • Jeg har nettopp begynt på en doktorgrad og har dermed drømmejobben de neste 4 årene.
  • Jeg har alltid likt å ha noe å henge fingrene i. Før barna kom var det idrett som opptok tiden min, men etter at de kom så har det blitt litt andre fritidsaktiviteter. Har vært innom strikking, scrapbooking, kakebaking og nå altså sying.
  • Jeg er ikke noe flink til å lese manualer fra perm til perm, syns egentlig det er mer moro å prøve meg frem. Dette har medført at jeg har slitt veldig med å få fin tvillingsøm på min Pfaff Coverpro 3.0 helt til jeg i dag fant ut at jeg har gjort en bitteliten feil i træingen av maskinen. Det positive er at etter at jeg fant ut dette ble sømmen perfekt. Det negative er at jeg kunne sluppet mye irritasjon hadde jeg bare lest manualen nøye nok....

2 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Hihi....jätterolig läsning. Vi har barn som är lika gamla fick jag reda på nu. Tror inte jag viste det innan. Grattis till jobbet! Hoppas du får en trevlig helg. Själv ska jag försöka snickra ihop lite myggnätsramar att ha i fönsterna då vi får så himla varmt i huset när sommaren börjar komma.

Litefrø sa...

Så utrolig stilig stoffet ble i sånn bruk! Nesten så jeg må kjøpe av det også...;)

Legg inn en kommentar

 
Copyright 2010 Liten & stilig. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase