Pages

mandag 4. oktober 2010

Ikke akkurat barneklær......og kanskje litt tidlig med juleting, men disse hjertene i lin er laget til julemarkedet i barnas barnehage, og da må man være litt tidlig ute ;-) Veldig enkle og raske å lage. I tillegg ble jeg ganske så fornøyd ;-)Mønsteret er bare tegnet av et ferdiglaget hjerte jeg hadde.

4 kommentarer:

MARIAHS sa...

De var kjempe fine,og det er sant at en må begynne litt nå på juleting,julegaver som en syr,lager selv:) Jeg skal også begynne nå som jeg har hatt salgsutstilling. MÅtte bli ferdig med det først..:)

Oddbjørg sa...

Dei var fine :) laga etter fri fantasi eller etter oppskrift, evt ka? Det er godt å sjå at andre også begynne å vara kreative i forhold til jula. Eg laga julekort og hadde opptelling på adventskalender gavene i går, men var litt usiker på om eg skulle blogga da så tidlig, men når det er jul hos deg, kan da vara da hos meg og :)

manja sa...

Så fine hjerter :)

Anonym sa...

I går møtte vesle William opp på Gardermoen og tok imot bestemor, tante og onkel som kom fra Praha. Han hadde pynta seg i ny bukse fra LITEN & STILEG. Åååååå så tøff han var i den nye buksa si.Bestemor vart ordentleg stolt over den flotte guten.
Helsing ei bestemor på vestlandet som likar klærene du syr.

Legg inn en kommentar

 
Copyright 2010 Liten & stilig. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase