Pages

lørdag 5. februar 2011

Vellykket voksentunika

Jeg sydde tidligere en voksentunika til en kollega, og etter å ha overlevert den, så fikk jeg likegodt beskjed om å lage to til, bare i litt forskjellige farger. Her kommer den første, som er laget i mørk marine bomullschambrey. Mønsteret er, som forrige gang, tegnet av yndlingstunikaen til min kollega, og som med alt man gjør flere ganger, så gikk det mye raskere å sy alle brettene i halsen og armene denne gangen ;-)

Jeg tok meg også den frihet å prøve den forrige tunikaen selv før jeg overleverte den, og det kan godt hende det blir en slik til meg også ;-)

Ellers har jeg vært innom den nyåpnede Stoff & Stil-butikken i Oslo. Herlig!! De som jobber der er kanskje ikke like drevne som de som er i Drammen, men det regner jeg med at går seg til - det har jo tross alt ikke vært åpent mer enn to dager....  Det virket veldig oversiktlig og fint, men jeg tror jeg må ta det litt mer i øyesyn en annen gang - når jeg ikke har med to unger som ikke syns det er like morsomt som meg å gå i stoffbutikk ;-)

2 kommentarer:

fabelblå sa...

Så gøy med kundar som kjem tilbake og vil ha meir! Godt jobba :-)

Gekko sa...

Kjempefin!

Legg inn en kommentar

 
Copyright 2010 Liten & stilig. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase